Warmerdam Spoelbedrijf

Spoelen agrarische producten

Bollen / planten


SPOELEN:

Warmerdam Spoelbedrijf is in staat om vele soorten planten en bol- en knolgewassen schoon te spoelen, zowel voor de kwekerij al voor export naar Noord en Zuid Amerika, Japan, Canada, China, Australië, etc. Door het geven van een “exportschoon garantie” laten wij zien dat wij staan voor ons product.
Wij spoelen een groot scala aan producten zoals: tulpen, crocus, amaryllis, lelie, pioen, hosta, hemerocallis, dahlia, begonia, etc. etc.
 

Koken / Warmwaterbehandeling:

Het warmwaterbehandelen (koken) vind plaats in één van onze 9 afzonderlijke kookketels. De temperatuur die wij hiervoor hanteren verschilt uiteraard per product en de wens van de klant. De behandeling is middels onze moderne apparatuur op de tiende graad nauwkeurig waardoor u bent verzekerd van het beste resultaat.
De producten die wij warmwaterbehandelen zijn o.a.: pioenen, astilbes, aconitum, allium, narcis, tulpen, amaryllis, maar als u een ander product heeft kunnen wij dit ook voor u behandelen.

Ontsmetten:

Het is ook mogelijk om uw producten bij ons te laten ontsmetten in gewasbeschermingsmiddelen. Wij hebben een standaard middel staan voor vaste planten en voor lelies maar als u uw product in een ander middel behandeld wilt hebben is dit uiteraard ook mogelijk. De restvloeistoffen filteren wij zodat wij het milieu sparen en geen middelen verspillen.
De producten die wij ontsmetten zijn o.a.: Vaste planten, lelies, tulpen, pioenen, gladiolen, maar alles is bij ons mogelijk.
 

Terug drogen:

Het goed terug drogen van uw producten na het spoelen, koken of ontsmetten is essentieel voor het behoud van de kwaliteit van uw product. Doordat Warmerdam Spoelbedrijf beschikt over 20 afzonderlijk in te stellen droogwanden kunnen wij altijd inspelen op elke situatie, binnen 24uur.
De producten die wij drogen zijn o.a.: tulpen, amaryllis, crocus, dahlia, begonia, narcis, maar ook hier is alles mogelijk.
Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.