Warmerdam Spoelbedrijf

Over Warmerdam spoelbedrijf

Sinds 1992


Warmerdam Spoelbedrijf houdt zich sinds 1992 bezig met het spoelen van bol- en knolgewassen en vaste planten. In de loop der jaren is het takenpakket van Warmerdam Spoelbedrijf flink uitgebreid en zijn wij gegroeid tot het grootste agrarische loonspoelbedrijf van Nederland. 

Het verwerken van uw bollen en vaste planten houdt niet op bij het kwekerij- of export spoelen. Het ontsmetten, terugdrogen en / of warmwaterbehandelen van deze producten liggen in het verlengde hiervan en Warmerdam Spoelbedrijf kan deze behandelingen moeiteloos uitvoeren. 
Het spoelen van alle soorten bloemkwekerijproducten wordt een steeds groter onderdeel van ons takenpakket. Wij kunnen deze producten ook geheel export klaar maken voor u zodat wij u veel werk uit handen nemen.

Liquidseal is misschien wel de toekomst voor het verpakken van uw bollen. Het aanbrengen van het middel en het drogen hiervan is essentieel voor een goede verwerking in de teelt. Warmerdam Spoelbedrijf beschikt over de techniek om uw bollen op een goede manier te sealen en te drogen zodat u uw producten perfect terug geleverd krijgt. 

Naast de bovenstaande diensten heeft Warmerdam Spoelbedrijf nog meer diensten in haar pakket. Zo kunt uw bij ons terecht voor het spoelen van alle soorten fusten, trays, emmers, etc. Deze worden schoon gespoeld en schimmel- en bacterievrij weer afgeleverd.

Wanneer u meer informatie wilt over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij danken u voor het bezoeken van onze website en wensen u alvast veel plezier met het bekijken van de mogelijkheden bij Warmerdam Spoelbedrijf. 

Namens het hele team van Warmerdam Spoelbedrijf.